Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

HV71 prisades redan i semifinalen

7 April, 2017

HV71 tog på kvällen den 5 april en odiskutabel seger hemma mot Malmö i den tredje semifinalen.

Som kvällens matchvärd kunde Hagab bjuda samarbetspartners, leverantörer, ägare och koncernsyskon på kul underhållning. Ingen mannamån lämnades åt skåningarna som fick se HV71 bura in fem puckar bakom målvakten.

För Hagab är hockey och idrott, mycket mer än bara kul underhållning. Hagab stöttar en lång rad föreningar i bygden för att främja schysta vanor och värdegrundligt samhällsbygge.
– Föreningarna gör ett viktigt jobb bland ungdomarna som vi företag kommer vara beroende av i framtiden, säger Börje Axelsson, vd på Hagab.
– Det handlar om vår framtida kompetens, och det handlar om jobbarkompisar att lita på och trivas med.

Hagab passade på att prisa HV71 för sin satsning på Hockeyskolan som nu kommer vara avgiftsfri för alla tjejer och killar som vill börja spela. I direktsänd HV-TV överlämnades Hagabs röda Play&Play-statyett, som delas ut i olika sammanhang när spel och lek främjas. Dessutom tillkännagav Börje Axelsson att Stefan Livs fond kan räkna med en donation på 10 000 kronor från Hagab. Så summerades en givande kväll i dubbel bemärkelse.

Kategorier
Arkiv