Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Innebandytjejer laddar för slutspel i junior-allsvenskan

4 April, 2017

Hovslätts IK:s innebandytjejer har kvalificerat sig till slutspel i junior-allsvenskan 2017. Ett av många lag som Hagab stöttar i sin ambition att bidra till sunda värderingar bland unga. Slutspelet sker i Uppsala och görs upp i kamp mellan 8 lag.

HIK slog ut Stanstad från Staffanstorp och kom före meriterade Pixbo Wallenstam i serien.

– Det är lite av en skräll att vi första året i juniorallsvenskan går till slutspel, säger HIK:s lagledare Martin Carlson.

– Vi slog ut Stanstad från Staffanstorp i sista kvalmatchen, och kom före meriterade Pixbo Wallenstam i serien. Vi har spelat bättre och bättre hela säsongen, och vuxit som lag.

HIK:s satsning på tjejinnebandyn har slagit väl ut senaste åren, och laget kan räkna med hela nio spelare som går elitprogrammet på Sanda Idrottsgymnasium.

– Det är vi som går i bräschen för flick-innebandyn lokalt; det är här det händer på juniornivå, tycker Martin Carlson.

– Det blir en spännande helg i Uppsala, både för laget och för Jönköpings innebandy i stort. Alla åtta lag spelar om en placering inbördes.

Hagab fortsätter hålla tummarna för det lokala laget i Tabergs-dalen, och fortsätter stötta såklart.

Kategorier
Arkiv