Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

DN:s chefredaktör besökte Hagab

30 January, 2017

Peter Wolodarski bytte den politiska hetluften på Dagens Nyheters redaktion för ett nedslag i verkligheten. Här fick han en genomgång av både verkstan och det tänkande som gjort Hagab till en arbetsplats med gott självförtroende, där du får och tar ansvar för din arbetsdag.
Bara dagarna innan satt Peter i en studio i Davos och samtalade med världens politiska och ekonomiska maktelit på Världsekonomiskt Forum. Nu lyssnade han nyfiket på vd Börje Axelsson.
– Jag försöker hinna med besök som detta när det finns tillfälle. För ett tag sedan var jag på ABB i Avesta.
– Man lär sig alltid väldigt mycket, sa Peter innan han for vidare mot Värnamo och ett annat företag i koncernen.
Som en kommentar till Börjes programförklaring om vad som händer i människor när och hur ansvar, förtroende och engagemang släpps loss, citerade Peter författaren Karin Boye: ”Visst finns det mål och mening med vår färd, men det är vägen som är mödan värd”.
Ögonen log nyfiket; budskapet hade gått fram.

Kategorier
Arkiv