Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

”Hagab är ett unikt företag i mina ögon.”

12 January, 2017

Som tidigare anställd på ett bemanningsföretag, vet Niklas Skoog vad han talar om. Under sin jobbkarriär har han personlig erfarenhet av ett 40-tal olika bolag, varav Hagab är ett. Men Hagab stack ut ur mängden på många sätt, tycker Niklas.

–    Här får man nytta och utlopp av hela sin potential; jag utmanar och breddar mitt kunnande i många nya moment, och med många olika produkter.
–    Här tar alla ett brett ansvar, vilket jag uppfattar som unikt för ett bolag i den här storleksklassen. Och jag har varit i kontakt med väldigt många sådan de senaste åren, kan jag säga.

Niklas har alltid velat jobba med metall i någon form, eftersom han har en industriutbildning i botten, bland annat som CNC-operatör. Men som anställd på bemanningsföretag har kunskaperna breddats mer än så, bland annat med olika monteringsuppdrag. När han pratade med vd Börje Axelsson om fast anställning, sa han:
– Ger du mig chansen, kommer jag ta den fullt ut.

Kanske kan Niklas vakenhet för att hugga i på många olika platser i produktionen, ha sin förklaring i hans uppväxt på lantgård. Han är bonnpöjk från Västergötland. Där bor han fortfarande med sin sambo i närheten av Sandhem.

Här får han utlopp för sina fritidsintressen dessutom, vilket innebär jakt, och kajakpaddling. Ett paddelprojekt han försökt sig på är att ta sig hela vägen ner till Varberg för egen maskin på Ätran. Niklas har också ett förflutet som persiennmontör, så har du några frågor om att få ordning på gamla spretande insynsskydd, så vet du vem du ska fråga.

Kategorier
Arkiv