Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Meeeeeer kul golf!

7 June, 2016

Golfen ligger Hagab varmt öm hjärtat, därför provar vi på att genomföra ett sommarläger 18-21 juli, då fler nybörjare får chans att spela och leka golf i fyra dagar. Lägret är kostnadsfritt, och bollar och klubbor finns att låna. Även mat och mellis ingår under dagarna, som Hagab står för. Lägret riktar sig först och främst till aktiva inom Hockeyklubben HC Dalen och deltagare från golfdagen 6 juni, som vill lära sig mer. De som blir sugna att fortsätta spela, erbjuds gratis medlemsskap på Skinnarebo G&CC året ut, som Hagab också står för.

Kategorier
Arkiv