Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Play&Play smittar av sig

3 June, 2016

Lundsbrunns Golfklubb har hakat på Hagabs konceptet Play&Play. Under sommaren är alla mellan 6-13 år välkomna att prova på golf under lekfulla former. Satsningen handlar om lika delar motion och sköna värderingar, precis som Hagabs samarbete med Skinnarebos G&CC. ”Tanken med Play&Play har hela tiden varit att fler aktörer ska kunna fylla konceptet med innehåll, och det behöver inte vara golf. En schyst själ i en pigg kropp räcker långt”, säger Börje Axelsson, vd på Hagab.

Kategorier
Arkiv