Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Kul golf, skönt häng och schyst spel.

1 June, 2016

Hagab bjuder åter igen in skolungdomar att spela golf på Skinnarbo golfbana ovanför Tabergsdalen i konceptet Play&Play. Den 6 juni är det ca 30 barn och ungdomar som får möjlighet att svinga o spela, och bjuds på fika och lunch, som Hagab står för. Nyheten för i år är ett dagläger 18-21 juli med samma koncept, där det finns tid att lära sig mer om golfspelets olika moment och hemligheter. Lägret vänder sig först och främst till deltagarna från den 6 juni som vill lära sig mer och aktiva ungdomar inom HC Dalen, som Hagab nu ingått ett treårigt samarbetsavtal med. Aktiviteterna är kostnadsfria och klubbor och bollar finns att låna.
Läs mer.

Kategorier
Arkiv