Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

HC Dalen och Hagab mot Hockey-Allsvenskan

27 April, 2016

Nu är det klart – Hagab tar steget in som ny huvudsponsor till HC-Dalen. Ett lokalt Hockeylag med stark förankring i Tabergsdalen, som i år dessutom firar 50-år. Avtalet löper på tre år, till att börja med, och blir en viktig byggsten i HC Dalens satsning att ta sig upp i Hockey-Allsvenskan.

– Alla vet väl att Hagab gillar att titta på Hockey, men vi ser också att föreningsliv och företagande har många värderingar som förenar – kompisskap, ärlighet, schysst spel och att få människor att må och prestera bra, säger Börje Axelsson, vd på Hagab.
– Just HC-Dalens ungdomsverksamheten är en stark anledning till avtalet. Nu kommer vi nära bygdens hockey-rötter, ända in på isen. Det är där vi vill vara med vårt stöd.

HC Dalen är mitt uppe i ett lyckosamt förändringsarbete som syftar till att göra klubben mer attraktiv för etablerade spelare att komma till, vilket lyckats bra. HC Dalen vill framåt, både i toppen och på bredden.

– Barnen och ungdomarna är vår bas, och i A-laget är alla spelare utom tre från bygden, säger Dag Larsson, styrelseledamot i HC Dalen.
– Vi bygger från grunden; vi har drygt 300 barn och ungdomar som spelar hockey, och någon gallring är det inte fråga om förrän juniortiden är över.
– Föreningen har under många år varit en div-2-förening, men för två år sedan tog vi klivet upp till Hockeyettan. Nu höjer målet ytterligare och tar sikte mot Hockey-allsvenskan.

– Det blir spännande att få vara med på den resa som HC Dalen nu gör, säger Börje Axelsson. Jag ser många likheter mellan Hagabs och HC Dalens lagbygge.
– Det ska vara roligt att göra det tillsammans och offra sig för laget. Man behöver inte vara bäst på pappret, det gäller att hitta sina styrkor och blir bra på just det. Då kommer man långt.

FAKTA HC Dalen
Start: 1966
Spelare: 300 drygt
Ledare: 78
Arena: Skandiamäklarna Arena, Norrahammar

Kategorier
Arkiv