Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Med schysta värderingar står du aldrig mållös på tunn is…

26 November, 2015

Igår, onsdag 25 november, var det dags för Hagab att ta sig an matchvärdskapet i Kinnarps Arena. Och för HV71 var det dags att ta sig an Skellefteå, med 18 poäng mer och sju platser före i tabellen, på en andra plats. Det blev en svår kväll för hemmalaget, men det fanns många vinnare i kväll.

Rubriken ovan är samma som Hagab använde inför kvällen på inbjudningen till kollegor, leverantörer, samarbetspartners och representanterna för sponsrade föreningar. Den visade sig passa bra på både kvällens Hagab-tema om schysta värderingar inom företagande och idrott, och på matchen som sådan.

HV71 spelade schyst, med bara två utvisningsminuter, och ledde med både 1-0 och 2-1, men förlorade lite retligt med 2-3 i alla fall. Matchresultatet blev därför ännu mer sekundärt i förhållande till samtalsämnet när Tabergs Tennisklubb, Skinnarebos golfklubb, HC Dalen och HV71 presenterade sin ungdomsverksamhet och sina värderingar som gäller på varje träning, varje match, varje dag. Något som Hagab mer än gärna stöttar, både ekonomiskt och praktiskt.

Som vittnesbörd för idrottens värderingar och påverkan både på individer och samhälle, klev två äldre elitidrottare fram – golfproffset Oscar Henningsson och hockeyspelaren Johan Lindström – och berättade hur deras väg genom idrotten från barn till vuxna. Alla kunde nog instämma när Börje Axelsson, vd på Hagab, konstaterade att dessa värderingsfrågor är mer aktuella än någonsin, med en värld som brinner och människor på flykt och på jakt efter nya hållbara sammanhang.

Inför kvällen lovade Hagab dessutom att skänka 1 krona för varje åskådare till HV:s ungdomsverksamhet, och det blev lite drygt 6300 kronor. Absolut en lyckad kväll.

 

Kategorier
Arkiv