Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Ljumma golfvindar för en god sak

18 September, 2015

Hagabs numera årliga golfturnering Play&Play till förmån för ungdomsidrottare gick av stapeln onsdagen16 september. Lagspel för en god sak som också bjöd på många goda skratt, eftersom banan var kryddad med diverse spex och klurigheter att bemästra. Även vädret visade sig från den goda sidan, med väldigt ljumma höstvindar. Vinnande laget kom från Konsum i Taberg.

Tävlingen lockade 42 spelare i 14 tremannalag vars anmälningsavgift om totalt ca 40 000 kronor nu oavkortat går till ungdomsverksamheten hos Skinnarebo G&CC och HV71. En lyckad dag där ett nytt företagsnamn kunde läggas till den Hagabröda och fritt formade golfskulpturen. En gång är ingen gång, två gånger är en god vana. Play&Play kan dyka upp i vilken form som helst under året för en god sak, men garanterat nästa år igen på höstkanten.

Kategorier
Arkiv