Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Natascha Högstedt, Industriplåtslagare

15 September, 2015

Det här är tjejen som märks på arbetsgolvet, liten på jorden men ganska stor i orden kan man säga. Hon säger vad hon tycker och gillar att jobba med killar som är likadana. Att hon lockades av Hagab var mycket möjligheten att få jobba med många olika saker, inte bli fast i arbetsmoment. Tidigare har hon jobbat som svetsare, men har en del annan kompetens med sig i bagaget.

Den dagen vi pratar med Natascha är det gipsgjutning som gäller och hon rensar och monterar formar som ska fyllas med gips och bli en viktig brandsäkring till spjäll.

-Jag vill ha variation och lära mig nya saker, och få nytta av mina kunskaper jag har med mig. När jag fick frågan om att jobba på Hagab så tvekade jag inte, säger Natascha.

-Sen är vi på Hagab bra på att hitta på saker tillsammans, vid sidan av jobbet. Men vi skulle kanske vara några fler tjejer på golvet tycker jag. Men jag trivs med killar som oftast är mer raka och ärliga – det är min stil.

-Dom skojar och säger att det är jag och stansmaskinen som hörs mest här, det tar jag som en komplimang.

På fritiden är det mer naturnära intressen som styr, som långa promenader och svampplockning. Att laga mat till nära och kära är också en stor passion. Några halvfabrikat kommer inte in i hennes kök, inte ens en vanlig tisdag.

Kategorier
Arkiv