Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Fredric Jacobsen, Produktionstekniker

14 September, 2015

Fredrik Jacobsen anställdes på Hagab under våren som ny produktionstekniker. En hektisk start väntade med många nya vardagsrutiner, samtidigt som han gick introduktionsprogrammet för att impregneras av Hagab-anda och -kunskap. Som produktionstekniker blir han en viktig länk mellan marknad, utveckling och produktion.

Detta är inget nytt för Fredrik som har ett förflutet både på Fagerhults och många år på Saab i Jönköping. Exempelvis är strikta certifieringskrav inget nytt, när man jobbat inom flygindustrin.

-Det kändes kul och utmanande att pröva något nytt, att få bidra med ny kunskap från andra branscher. Jobbet som produktionstekniker är aldrig samma på någon arbetsplats, så jag är redo för förändring.

-Plåtbearbetning är såklart nytt, men tester och dokumentation känns å andra sidan som hemmabana, säger Fredrik.

Som ung och stabil mittback hade Fredrik annars Rosenlunds fotbollsplan som hemmabana, men nuförtiden utmanar han benen med rejäla löppass för att ”certifiera” benen för ett och annat maratonlopp, även om de riktigt snabba tiderna får stå för någon annan. Ett eget litet mikrobryggeri finns också i kompiskretsen och på väggen hemma finns ett SM-brons. Inte i fotboll utan i ölbryggning. Hagab sitter uppenbarligen på en imponerande bred kunskapsreserv.

Kategorier
Arkiv