Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

HAGAB – kvar som HV:s guldsponsor

22 June, 2015

”Vi stöttar när det behövs som bäst.”

Ventilationsföretaget HAGAB i Taberg tvekar inte; guldsponsoravtal inför kommande säsong är redan undertecknat. Det är en turbulent tid för HV71, med många nya människor i organisationen, både spelare och operativ personal. HAGAB tänker inte som sponsor sätta ytterligare press på HV71, tvärt om.

-Det som behövs nu, är arbetsro, inte mer turbulens, säger HAGAB:s vd Börje Axelsson.
-Vi stöttar när det behövs som bäst.

Som HAGAB ser det är HV71 ett för starkt varumärke för Jönköping för att äventyra, dessutom ett viktigt företag i bygden, och företagande är alltid upp och ner.

-Det begås misstag i alla företag, men det är en del av den lärande processen, fortsätter Börje Axelsson

-Men det har fokuserats på fel saker i fel forum alldeles för länge, tycker jag. Det handlar inte om enskilda personer hit och dit, utan att få alla att dra åt samma håll. Med tydliga mål för hela verksamheten, brukar det andra lösa sig av sig själv.

-Säkert har det begåtts fel i HV också, men vi som guldsponsor ser fram emot vad den nya ledningen kan åstadkomma. Och vi förväntar oss nya grepp från styrelsen som skapar energi och glädje, som får individerna att sträcka på sig och lyfta på huvudet. Det är hög tid att både bita ihop och att börja skratta igen.

-Kan vi sponsorer hjälpa till med vår kompetens och våra nätverk, ska vi vara beredda. Nu är inte läge att tveka som sponsor.

-Det viktiga är hur man använder klubban, och det gäller både på isen och i styrelserummet.

HAGAB ser sina sponsorengagemang som en satsning på ungdomar och deras syn på kamratskap och schyssta värderingar. HAGAB har också inspirerats mycket av sportens värld när det gäller det egna värdegrundsarbetet. Dessutom stöttar man HV71 på bortamatcherna med event på sina kunders hemmaplan.

-Vi driver vårt företag efter principerna öppet och ärligt med respekt och förtroende, förklarar Börje Axelsson.

-Nu är det dags för HV att visa styrkan i sin värdegrund.

Pressreleasen som pdf-fil

Kategorier
Arkiv