Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Ulf Holm Produktutvecklare, teknisk support

13 May, 2015

När Ulf klev in på Hagab i december 2014, var ventilationsbranschen en helt ny värld. Men det tog inte lång tid att bli ”världsvan” och varm i kläderna här heller. Ulf har gjort drastiska branschbyten förr och jobbat länge i såväl plast- och wellpappbranschen, och nu senast med konstruktion av stora skyltar åt internationella koncerner.

Som utvecklingsingenjör är det skapandet som driver honom. Och så är det på fritiden också.

– För mig har det varit viktigt att lära känna alla anställda, och jag drar gärna på mig blåstället och är med ute i produktionen, där det händer; mycket utvecklingsarbete börjar där, säger Ulf.

– Annars är det jag som hanterar alla företagets ritningar och ansvarar för den tekniska supporten när kunderna kört fast. Även om jag inte har alla svar själv ännu, men man lär sig mycket på att söka information.

– För att snabbt förstå elstyrningen byggde jag en simuleringsvägg som jag tror fler än jag uppskattar, när vi testar olika produkter.

– Och att jobba med brandtester är såklart både nytt och spännande. Hagab är ett nyfiket företag där man får använda sin kunskap på många sätt, det känns bra. På fritiden är det ädlare metaller än zinkplåt som gäller för Ulf. För då sitter han i den egna silversmedjan, där ringar, halsband, örhängen och en hel del annat tar form. Så snart kanske det finns en exklusiv Hagab-kollektion i sortimentet.

Kategorier
Arkiv