Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Patenterad brandsäkerhet

14 November, 2014

Hagab är företaget som sticker ut i ventilationsbranschen. Offensiv produktutveckling och nära samarbeten har gjort Hagab till en ledande leverantör av produkter inom brandskyddsegementet. Patenterade produkter som vid brand effektivt bromsar spridningen av farliga brandgaser via ventilationen. Produktutveckling och produktion sker vid foten av Taberg strax söder om Jönköping. Framgången bygger på en hän given personal. Den som är nyfi ken är redan i framtiden.

Kategorier
Arkiv