Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Dectus styrenhet
för 2 till 4 brandspjäll

Dectus installerar och driftsätter du själv utan elektriker.

Förlängd inspektionslucka

NYHET! Basic 4 har uppgraderats med ett tidsbesparande tillbehör.

Nära till support

Alla installations-, drift- och skötselanvisningar alltid nära till hands.

Brandsäkrad ventilation

Nära samarbeten med brandkonsulter innebär unik kompetens.

Styrenheter på en helt ny nivå.

En lägre nivå.

Med Dectus tar vi installationen av styrenheter till en helt ny nivå. En lägre nivå. Vi har sänkt tröskeln, förenklat och förkortat tiden för installation och idrifttagning. Och du klarar dig utan elektriker.

Dectus Control

Aktuellt

Full koll, allt samlat på ett ställe.

Här på vår webb kan du fördjupa dig hur mycket du vill i varje produkt.

Men om du vill prioritera översikt och helhet har du nu tillgång till våra produkter i traditionellt broschyrformat. Brandskyddsprodukterna finns samlade i en broschyr, och ventilationsprodukterna fick sin egen broschyr. Tryckt format eller pdf spelar ingen roll, det är lika lätt att finna sig till rätta i både.

Ladda ner katalog: Brandskydd, Ventilation

Ladda ner!

Besök vår bank med dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och liknande, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Här hittar du all vår dokumentation

Frågan är fri!

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små.

Kontakta oss gärna